top of page

Brandurile au personalitate


Aici, la ALL 4 Marketing, noi credem ca brandul ar trebui sa fie in centrul a tot ceea ce faci, oamenii si clientii ar trebui sa-l perceapa din interior catre exterior. Dar ce este branding-ul?

Branding - Mai mult decat doar un logo!


Un mar muscat, un crocodil, o coroana regala ... logo-urile celebre sunt identificate cu usurinta peste tot in lume. Daca vorbim despre un mar muscat gandul ne poarta instant la deja foarte cunoscutul brand Apple. Dar, brandingul este mult mai mult decat un logo recunoscut worldwide. Conceptul de branding vizeaza centrul valorilor unei companii, personalitatea, virtutile, convingerile sale. Promisiunea catre client si “calatoria” de care aceasta are nevoie pentru a ajunge la punctul semnarii unui contract de colaborare.


Este brandul tau unul serios sau amuzant?

Intram in contact cu oameni ale caror trasaturi de personalitate ne creeaza confort sau ne atrag; exact la fel este si cu brandurile. Compania dumneavoastra se doreste a fi timida sau increzatoare, serioasa sau amuzanta, cu specific taranesc sau accentuat urban? Primele impresii sunt semnificative pentru a dezvolta relatii de durata, iar carcteristicile proprii afacerii dumneavoastra vor seta cheia in care se vor dezvolta viitoare colaborari cu potentiali clienti. Aceste caracteristici unice trebuie sa interactioneze mereu cu clientii, pornind de la accesarea websiteului si pana la modul in care raspundem la telefon.

Va provocam la un exercitiu simplu ...

Care sunt primele trei cuvinte care va vin in minte cand incercati sa descrieti compania dumneavoastra?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Google Places Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page