top of page

Dragi branduri, haideti sa comunicam mai mult!


"N-o sa-ti vina sa crezi ce a facut un politici....." "Am ramas cu gura cascata...vezi ce actrita a ...." "Acest produs este incredibil. Nu o sa crezi ce a vindecat..."

Dar nu asa...

Va propun un exercitiu: deschideti newsfeed-ul vostru. Probabil doriti sa vedeti interactiune intre prieteni sau discutii intre branduri si consumatori ... Insa nu... o sa vedeti link-uri, link-uri, link-uri...dar nu comunicare. Din pacate, mesajele marketerilor din Romania au inceput sa sune toate cam la fel...link-uri, link-uri, link-uri, din ce in ce mai frecvente, dar fara comunicare si din ce in ce mai irelevante, din nefericire.

Totusi, cum s-a ajuns în aceasta situatie? Mai tineti minte vremea cand ne gandeam la Facebook ca la un forum, ca la un loc unde puteam avea conversatii? Nu zic ca asta nu se mai intampla, dar este prea mult zgomot. Avem parte de o avalansa de continut, dar de putina valoare. Ajungi sa cunosti pe cineva doar datorita continutului postat de catre acesta. De cele mai multe ori, parerea formata e una total gresita din cauza lipsei de relevanta a continutului.

Si sa va mai spun ceva... Stiati ca o postare nepromovata ajunge la aproximativ 5-7% din fanii paginii? Dar stiati ca un mesaj personal care angajeaza fanii in discutii este vazut de toti prietenii celor cu care discuti? Si atunci... de ce folositi doar link-uri fara valoare...pentru care mai si platiti "promovare pe facebook" :) ?

Deci, dragi branduri...oferiti importanta marketerilor care comunica, nu celor care posteaza link-uri platite. Sunteti de acord?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Google Places Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page