top of page

Cu si despre website-uri


Desktop

Cu cincisprezece ani in urma, era ”cool” sa ai un site web creat “noaptea, pe intuneric, intr-un tunel si cu ochelarii de soare la ochi”, pentru ca, asa, cel putin aveai ceva acolo si puteai spune oamenilor "verifica site-ul nostru", ceea ce era aproape tot ceea ce ar fi putut ei face cu adresa ta web. Despre grafica nici nu mai vorbim… Cel mai “tare” site avea, pe vremea aceea de inceputuri ale “erei pe net”, grafica inspirata, probabil, de la primele jocuri Nintendo create vreodata.

Erai “super-cool” atunci daca aveai asa ceva.

Acum, asta functioneaza fix impotriva ta. Mai bine nu ai niciun site web, decat sa te prezinti cu unul care arata rau.


Hai sa iti spun putin si despre SEO


Serch Engine Optimization sau Optimizarea pentru Motoarele de Cautare, in traducere libera, este ceea ce face ca site-ul tau sa apara mai sus in rezultatele de cautare pe Google atunci cand oamenii cauta lucruri pe care le vinzi sau le oferi. Dincolo de aspectul estetic si ingrijit al unei pagini de internet exista un milion de detalii care arata motoarelor de cautare despre ce este site-ul tau si cat de bine este construit din punct de vedere structural.


Poti sa observi chiar tu acest lucru navigand printre paginile propriului site. Daca lucrurile par lente sau primesti erori, inseamna ca exista probleme. Aceasta este o simplificare superficiala, dar cam asta vizeaza SEO in realitate. Atunci cand actualizam sau proiectam un site web, mergem direct sub capota si ne asiguram ca totul este optimizat cat mai mult posibil pentru motorul de cautare, astfel incat acesta sa va ofere startul de care aveti nevoie pentru a fi competitiv.

Pentru o analiza SEO gratuita a site-ului tau click aici si completeaza formularul nostru de contact. Iti vom trimite un raport in cel mai scurt timp.


Tindem mereu catre schimbare


Sa recunoastem: nu vom inceta niciodata sa ne “upgradam”. Piata telefoanelor mobile va continua sa produca terminale, de fiecare data mai inovative si cu un design mai spectaculos, web designerii vor excela in design responsive si vor dezvolta noi capabilitati si tendinte ale site-urilor concepute, iar acestea vor continua sa devina mai bune si mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Daca nu iti faci upgrade la telefon, inseamna doar ca nu vei putea face anumite lucrurila fel de repede ca ceilalti care au deja un terminal de ultima generatie si ca nu vei arata la fel de “cool” ca si ei. Nu lua in considerare un upgrade pentru site-ul tau – si asta te poate costa afacerea.


Ia o pauza si gandeste-te la asta. Rentabilitatea potentiala a investitiei poate fi excelenta. Daca asta este o stire pentru tine, probabil este o stire si pentru concurentii tai locali.


Intra in joc si fa rost repede de un site nou. Companiile mai mici pot pastra in mod normal aproximativ 2-3 ani infatisarea site-ului web, inainte ca afacerea lor sa se schimbe atat de mult incat sa aiba nevoie de un design complet nou si de o restructurare a site-ului respectiv, in timp ce companiile mai mari, ale caror pagini web includ nenumarate informatii complexe, isi pot permite cu adevarat sa refaca website-ul doar la fiecare 4 ani, pentru a mentine un ROI rentabil. Tu de cand nu ti-ai mai reinnoit site-ul? Lucrul asta, vezi tu, nu este ca atunci cand sari peste urmatoarea programare de rutina la stomatolog (nu ca as recomanda asa ceva) - lucrul asta face diferenta intre rentabilitate si colaps pentru afacerea ta. Un sfat prietenesc: nu trata cu dezinteres problema asta.


Daca vrei sa primesti o evaluare gratuita a site-ului tau cu privire la cat de bun sau rau este , completeaza formularul de contact de pe site-ul nostru, aici.


Va uram mult success in tot ceea ce faceti si happy “web-siting.”

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Google Places Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page