top of page

BUSINESS LAW

“Law is not a profession at all, but rather a business service station and repair shop”

Adlai E. Stevenson

In calitate de proprietar al unei companii, trebuie sa iti formezi o viziune de ansamblu cu privire la aspectele juridice ale conducerii unei afaceri. Companiile, fie ele mici sau mijlocii trebuie sa se asigure ca inteleg consecintele juridice ale desfasurarii activitatii lor, cu atat mai mult cu cat acestea doresc deschiderea de noi piete.  Proprietarul unei afaceri trebuie asadar sa se asigure ca examineaza si studiaza regulile si reglementarile locale atunci cand intentioneaza sa faca afaceri.

Cel mai important aspect atunci cand esti sau doresti sa fi proprietarul unei afaceri de succes este acela ca trebuie sa intelegi conceptele de baza ale dreptului in afaceri. Chiar si pentru a debuta in afaceri ai nevoie de un minimum de informatie. Aici intervenim noi. Nu este nevoie sa citesti coduri sau reglementari, nici sa urmezi cursuri in domeniu. Alaturi de noi vei gasi intotdeauna solutia cautata. Iti vom oferi suport si consiliere de la lansare si pe tot parcursul dezvoltarii afacerii tale. 

ACCOUNTING ADVISORY

   In ciuda semnelor de redresare, mediul economic din prezent ramane nesigur. Toate companiile sunt in continua cautare a mecanismelor de crestere pe diverse piete, iar provocarile raman prezente in mod constant. Companiile trebuie sa urmareasca  in continuu costurile si sa gestioneze cu atentie fluxul de numerar, dar in acelasi timp sa fie preocupate si de modul in care reusesc sa intre pe pietele vizate. De asemenea, ca administrator, te confrunti cu un mediu de reglementare din ce in ce mai complex si in continua schimbare, in care calitatea indrumarii contabile poate influenta in procesul de luare a deciziilor in afaceri. Odata cu cresterea complexitatii mediului de afaceri si a formelor de tranzactionare, raportarea financiara devine o provocare. Aceasta provocare este amplificata si de modificarile semnificative prevazute In standardele de raportare financiara. Altfel spus,  trebuie sa poti anticipa intotdeauna impactul pe care deciziile luate il pot avea asupra rapoartelor tale contabile si financiare. Profesionistii nostri stapanesc foarte bine toate tehnicile contabile si pot oferi consiliere practica si orientata spre afaceri, astfel incat tu sa iti poti concentra atentia in domeniul dezvoltarii afacerii tale fara a fi nevoit sa pierzi timp valoros cu practici contabile sau cu studiul modificarilor din sfera contabila si financiara. Let us do the math for you!

bottom of page