top of page

DESIGN

"Good design is obvious. Great design is transparent" 

Joe Sparano

Designul creste credibilitatea si recunoasterea brandului prin crearea unui limbaj vizual consecvent, generand o conexiune instantanee cu serviciile sau ofertele lansate de compania ta. Un logo, un site web, o brosura sau alte instrumente de marketing concepute prost vor crea o impresie neprofesionala asupra companiei tale care poate determina dezinteresul oamenilor.

De cele mai multe ori avem la dispozitie mai putin de o secunda pentru a face o prima impresie reusita. Chiar si cea mai buna campanie de marketing va castiga teren doar daca este vizibila. Trebuie sa reusim sa atragem atentia audientei vizate si sa mentinem interesat publicul caruia ne adresam, depasind prin originalitate zgomotul mesajelor concurente. Designul de buna calitate cu siguranta te va ajuta sa fii observat si sa comunici cu clientii tai intr-un mod memorabil. Nu subestima, asadar,  valoarea pe care o are designul si tine minte: “ Designul de buna calitate nu este optional daca doresti afirmarea pe piata pe care activezi.”

CONCEPT

"The most powerful concept in marketing is owning a word in the prospects mind"

Al Ries

   Majoritatea proprietarilor de afaceri asociaza  deseori ideea de marketing cu publicitatea, relatiile publice sau activitatile de promovare. Toate acestea reprezinta intr-adevar aspecte importante ale marketingului, insa sunt activitati care stau la baza mixului de strategii aplicabile unei afaceri care doreste sa creeze un brand solid. Intelegerea conceptelor de baza ale marketingului si a strategiilor care functioneaza cu acestea te va ajuta sa dezvolti obiectivele companiei tale pe termen lung si sa creezi strategii de comunicare mai eficiente. Conceptul de marketing se dezvolta de la  premisa ca punctul de plecare pentru orice decizie este reprezentat de nevoile si dorintele clientului. Aceste nevoi si dorinte ar trebui cercetate cu atentie si analizate temeinic, astfel incat sa poata fi identificate serviciile si modul in care ar trebui personalizate acestea pentru a satisfice cererea pietei. In multe cazuri, nevoile si dorintele declarate de consumator sunt limitate de o perceptie foarte restransa a ceea ce este posibil. Companiile trebuie,deci,  sa determine ce produse si servicii "futuriste" ar satisface nevoile si dorintele latente, despre care consumatorii nu au aflat inca. Multe produse populare astazi, cum ar fi telefoanele mobile cu aparate de fotografiat sau banalele felicitari muzicale pentru de ziua de nastere, nu au fost concepute de consumatori acum douazeci de ani. Pentru a implementa cu succes conceptul de marketing, o organizatie trebuie sa cerceteze dorintele pe termen scurt si nevoile pe termen lung ale potentialilor clienti. Spune-ne ce piete urmaresti, ca sa iti spunem ce concept sa folosesti!

bottom of page